Regenkleding voor op de fiets

Regenkleding: van fietsjack tot regenbroek

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

AGU Tecco regenbroek

17 jun. 2019
“Het heeft mooie straken pijpen dat is prettig voor fietsers en je kun hem makelij aan en uit doen met een lange rits ik heb hem een paar keer gebruikt het is een goeie keus voor my”
AGU Tecco regenbroek

Agu Passat regenpak

10 jun. 2019
“Al een tijdje bezig geweest om een goed regenpak te kopen.mijn keuze is gevallen op de agu passat. Kwaliteit en prijsverhouding . De kwaliteit van agu en de goede prijs bij FRANK. Over de service bij FRANK,die is perfect. Een goede comunicatie en zeer snelle verzending.”
Agu Passat regenpak

AGU Shinto regenjack

25 mei 2019
“Mijn oude AGU regenjack bleef achter een deurkruk haken en was uitgescheurd. Dus tenslotte toch maar een nieuw jack gezocht. Het eerste jack, niet van AGU, leek goed te bevallen, maar bleek in de praktijk gewoon 10 cm te kort. Het tweede jack wel van AGU bleek niet te ademen. Dat beviel dus bij een wat langere wandeling ook niet. De derde poging -- dit jack -- was raak. Helemaal goed. Ik heb wel een XXXL laten komen, want mijn ervaring is dat regenjacks altijd te krap zijn. Zelf ben ik 1.90 en 83 kg. Mijn voorkeur gaat uiit naar een felle kleur om in het verkeer beter zichtbaar te zijn. Rood is wat mij betreft dan prima. Ook de zakken zijn diep en ruim genoeg dat er iets in kan en dat er niet per ongeluk tijdens het fietsen iets uitvliegt. Verder kunnen ze natuurlijk dichtgeritst. Een belangrijk punt tenslotte is de (dunne) voering. Het eerste jack was puur een shell en dat blijkt in de praktijk niet prettig te dragen.”
AGU Shinto regenjack