Onze winkels

Met meer dan 300 shops staat Frank van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor u klaar. Op een doorsnee dag kun je zomaar honderden Frank-producten tegenkomen. Uw dag, als een gemiddelde Frank-klant, zou er best eens zo uit kunnen zien.

Van wakker worden tot slapen gaan

Misschien wordt u wel gewekt door de wegrijdende wekker van klokken-expert. Of slaat u het dekbed van dekbedovertrek-experts met veel weerzin van u af. Misschien haalt u de ochtendkrant wel uit een brievenbus van brievenbus-expert of gooit u de restanten van het ontbijt in een afvalbak van afvalbak-expert.

Misschien fietst u wel op een elektrische vouwfiets van vouwfiets-expert naar het werk. Of stopt u de laptop, agenda en vulpen van vulpen-expert in een fietstas van fietstas-expert. Misschien bent u wel werkzaam in een sector waarbij u het gevaar loopt dat er iets zwaars op de voet terecht komt en moet u eerst beschermend schoeisel van werkschoenen-experts en beschermende kleding van werkkleding-expert aantrekken.

Misschien heeft u na het werk wel zin in een goed glas wijn dat op de juiste temperatuur (wijnkoelkast-expert) wordt geschonken. Misschien zet u het glas vervolgens wel op een bijzettafel van bijzettafel-expert en legt u de voeten op een hocker van stoel-expert.

Misschien heeft Frank het wel!

Misschien heeft u een iets actievere middag voor ogen. Nog even wat "meters" maken op een crosstrainer van crosstrainer-expert of het "water op" met een roeitrainer van roeitrainer-expert. Misschien nog wat krachttraining met de gewichten van thuisfitness-expert of uw stoottechniek verbeteren op een bokszak van vechtsport-expert.

Misschien komen uw kinderen wel binnen na het spelen op één van de speeltorens van speeltoestellen-expert. Of misschien leert uw zoon of dochter stapje voor stapje fietsen op een loopfiets van loopfiets-expert. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat hij of zij al zelf bij opa en oma vandaan rijdt op een kinderfiets van kinderfiets-expert.

Misschien zet u op een winterse avond de elektrische deken van elektrischedeken-expert alvast aan, zodat een lekker warm bed op u wacht wanneer u gaat slapen. Misschien poetst u wel de tanden onder één van de spotjes van badkamerverlichting-expert. Of misschien leest u nog een paar bladzijden in dat spannende boek onder het warme licht van een lamp van lamp-expert.

We hebben bíjna alles. Ook de producten die misschien wel nergens anders online te vinden zijn. Wat te denken van een barglobe van wereldbol-expert, een schrikdraadapparaat van schrikdraad-expert of een eenwieler van eenwieler-expert? Wat u ook zoekt - groot of klein, uniek of populair, duur of goedkoop - misschien heeft Frank het wel!

Benieuwd naar onze winkels? Bekijk hier het complete overzicht.